bilderurmittliv.blogg.se

Pictures from my life.

Happy b-day!

Kategori: Allmänt

Efter första dan på jobbet så var det skönt att krascha lite i mina vänners lägenhet innan den stundande kräftskivan/Hugos 21 års partaj

Eftersom jag skulle vidare till Ronja efteråt så var jag såhär snygg!

Kvällen/natten gör sig bäst berättad i bilder!






Idag har jag jobbat lite mer och även skrivit på min ansökan till skistar som måste in imorgon! Ansökan till nätverket får vänta tills på tisdag!

Förbereder fest

Kategori: Allmänt

Idag tänkte jag börja översätta min ansökan till det globala nätverket men eftersom en person som skulle feedbacka inte hade hunnit titta på den så får set vänta. Istället började jag läsa på inför förbundsstyrelse mötet som vi har i helgen. Jag blir fortfarande lite förvånad när jag ser saker som jag reagerar på och tänker: men det här går ju inte ihop med det där och skriver ner det. Vet inte riktigt varför jag blir förvånad, jag gillar ju att tycka till men det är som att hjärnan tror att eftersom jag har tyckt till om massa saker så borde det inte finnas något mer att påpeka eller nåt sånt..? 

Fin bild som jag fick tidigare idag

Jag började även planera för framtiden (jag vet att jag precis börjat skolan men lika snart kommer den vara slut!) och har kollat jobb på skistar och börjat höra runt bland mina vänner som bor/har bott i Jämtland! Det känns spännande men lite jobbigt oxå, ansökan till skistar måste vara inne senast 1 sep så det är lite tight. Framförallt med tanke på att jag ska jobba lör och sön!! Men på något sätt ska jag lyckas lösa det! Får väl skriva ansökan på mobilen eller nåt? 
Har en vän som vill flytta hem för att säsonga så vi får börja leta boende tsm lite närmare Åre! :) 

Har ätit glass och shoppat loss med Cicci i em, vi lyckades hitta present till Hugo som fyller år imorgon, wiiii :)

Delad glädje är dubbel glädje

Kategori: Allmänt

Nu var skolveckan slut och fallstudier tar vid. Jag är peppand och tycker vi fått en bra uppgift som är av lagom storlek. Jag håller på att formulera min frågeställning och "under frågor" om man kan kalla det så. Jag vill fokusera på kommunikation och se hur det skiljer sig åt och vilka likheter som finns i två olika organisationer. Men även se hur dom olika organisationsleden kommunicerar, vad som funkar bra och mindre bra. 
Jag vill helst jämföra min egna organisation med en från ett annat land (för att jag är intresserad av internationellt arbete och hur set ser ut i andra länder) därför håller jag på att skriva en ansökan till ett internationellt nätverk som LSU ska starta upp! 
Jag tycker det verkar jätte spännande och håller tummarna för att jag blir antagen!! Men först måste jag som sagt bli färdig med min ansökan! 


Idag gläds jag åt Saras framgång, att få åka till andra sidan jorden för att vara med i uppstarten av en ny H&M butik är hur häftigt som helst!! Och vilket tillfälle att utvecklas och växa som person när man får dela med sig av sina erfarenheter!

Grattis vännen, du är helt rätt person för det här!

Modeflugan

Kategori: Allmänt

Fick en göllig bild på en söt pöjk som snart fyller år!


Been wondering if this is the new life

Kategori: Allmänt


Såhär kan det se ut när jag pluggar. Igår hade jag lyckan av att få en Pluggpaus med en väldans bra vän som dessutom kom med glass! 

Just nu fokuserar jag på att få nån slags rutin i mitt liv, kombinera skola, fallstudier, jobb, träning och ett liv med mina vänner! 
Det är svårt att veta hur set går då allt precis har börjat och vissa saker som t.ex jobbet har inte ens börjat. Men hittills känns det bra att kombinera skola, fallstudietid och mina vänner. 
Det bästa är när jag som nu kan använda mina vänner till något annat oxå, två flugor i en smäll ni vet. 

Idag hängde jag med Cicci och samtidigt så läste hon igenom min ansökan och hon kommer även kunna hjälpa mig att översätta ansökan till formelll engelska nästa gång vi har fallstudie tid! 


Min egna dramaqueen som får livet att bli lite mer roligt!


Funderingar

Kategori: Allmänt

Känner att det är så mycket jag vill göra nu när jag läser våran kurslitteratur (ändamålsparagrafen) komma till insikt, utvecklas, frågor att reflektera över, få en helhetsbild, veta vad som motiverar mig, skriva mål och fundera på vad jag vill få ut och lära mig.
Det jag pratar om är mitt ledarskap!

Att få så mycket tankar efter bara en vecka i skolan är kul men samtidigt jobbigt
Kommer jag hinna göra allt det här? 
Om inte hur ska jag prioritera? 
Kommer jag få lika mycket tankar efter varje vecka och varje nytt block? 

Det är lite av det som rör sig i mitt huvud just nu, så vi får se vad som händer dom kommande veckorna och hur jag känner då, om jag fått någon klarhet i mina frågetecken?

Fighting with my mind

Kategori: Allmänt

Att få umgås med några av sina bästa vänner är lika fantastiskt varje gång! 

Igår var vi på This is Alby och testade på massa grejor!
Senare på kvällen efter en stor pannkaksmiddag så började resan in i dimman. 




Jag är lyckligt lottad som omges av dessa människor i min vardag, ni betyder mer än ni tror!

Happy

Kategori: Allmänt

Jag trivs bra i klassen, tror vi har mycket att lära av varandra! Nu måste jag bara få disciplin på det här med att plugga, hur tusan gör man?? Ett som är säkert är att jag har svårt för att plugga hemma! Hur löser man det? Jag vill ju inte åka in till stan hela tiden dom gångerna som vi har fallstudier... Och fallstudier har vi 2dagar i veckan, jag hoppas jag kan jobba med det jag har tänkt på (isf blir jag världens lyckligaste!!) just nu läser vi en bok som handlar om ledarskap och folkrörelser, hyfsat intressant måste jag ändå säga.

Idag fick jag även jobb som personlig assistent, så jag kommer jobba med det 2 kvällar i veckan och vissa helger! Wiiiiiihooo


Klasskort

Kategori: Allmänt



Första klassfotot! Vi ritade av varandra i grupper och här kommer en close up på min bild...



Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Igår var det fredagsmys för hela slanten, jag och pappa öppnade dom 14 klockor vars batteri hade slutat fungera. 



Sen så blev det en väldigt spontan cykeltur till centrum där jag blev upplockad för att åka hem till Elis och spela pingis, mini biljard, den försvunna diamanten och världens länder och flaggor! 

Det enda jag var bra på var länder och flaggor (såklart) 

Lyckorus

Kategori: Allmänt

Igår sågs vi allihopa för första gången på över ett år! 
Det började bra när jag av misstag beställer in två drinkar 

Jag klagade inte utan drog glatt kortet :)
Vi käkade jätte god mat på ett ställe som heter Supper som ligger vid norra Bantorget! Ska jag äta ute i sommar igen så är det lätt dit jag ska gå, deras sötpotatis chips var himmelskt goda och majspuren med kokos var att döda för!

Och så en selfie med alla brudarna!

Den stora och återkommande frågan för oss är dock, när ses vi hela gänget nästa gång? Tyvärr är det ingen som har ett svar på den frågan... Men som vi sa för 3 år sedan så 2016 på hard rock!

Jag älskar dom här brudarna av hela mitt hjärta!

Tisdag

Kategori: Allmänt



Har ätit kolossala mängder american pancakes med den här bruttan som snart flyttar till Lund! 


Lyfter på hatten

Kategori: Allmänt








Har i helgen blivit invald i förbundsstyrelsen för världens bästa ungdomsorganisation! 

Det känns som att det är nu det börjar, mitt nya kapitel i livet. 
Om en vecka och en dag så är jag tillbaka i skolan och jag är lika förväntansfull och pirrigt glad i magen som jag brukar vara när skolan börjar!
Jag ser framemot att få utveckla mitt ledarskap, lära mig mer om hur jag själv är som person och lära mig massor.
Jag ser framemot att få nya kompisar, plugga på något mysigt ställe och få läxor.

Jag är så redo som jag kan bli inför detta!

Roadtripp

Kategori: Allmänt

Har dom senaste dagarna vart ute på roadtripp med några av dom bästa vänner jag har! 
Första stoppet var: Kolmården


För att sedan rulla vidare mot Göteborg där Hugo kom och gjorde oss sällskap på resan!