bilderurmittliv.blogg.se

Pictures from my life.

#almedalen

Kategori: Allmänt



Tur att man har en glad medressenär!

Älskade mormor!

Kategori: Allmänt








Vissa saker är viktigare än andra att göra innan jag ska åka iväg. Hälsa på min 90 åriga mormor är ett sådant exempel!


På flygplatsen är allt möjligt

Kategori: Allmänt



Konstigaste vännerna är dom bästa vännerna!

Kategori: Allmänt

Gårdagen var episk, spelade volleyboll tills svetten rann, badade i Mälaren, åt Stockholms största pizza och hade en fantastisk pubkväll!




Så nu sitter jag i ett fönster och äter frukost.

Så var det dags igen!

Kategori: Allmänt




Bränd som f*n

Kategori: Allmänt



Dagens största problem, ska vi bada vid pool nr 1, pool nr 2, havet eller kanske vattenlandet (som inte har fasnat på bild ännu)

I got my happy ending!

Kategori: Allmänt

Frihetskänslan av att gå på systemet själv


Var tvungen att köpa alkohol till personalfesten som vankades på kvällskvisten.
Innan partajet så träffade jag fina mimmi som inte var lika fin i munnen när vi försökte klura ut hur man gjorde för att kunna skicka sms biljett... Efter en halvtimme så gav vi upp och lagade en super smarrig paj till middag!


Sen piffade vi till oss, trodde vi tills vi fick se våra andra kollegor som gått all in på 80-tals temat!



Det känns skönt att få gå från jobbet en sista gång med ett leende på läpparna (:

Väntan

Kategori: Allmänt

Har spenderat en halv tusenlapp på att ansöka om visum. Fick sitta och vänta ett tag innan jag fick en papperslapp i handen.
Ett tunnt A5 papper som är som gjort för att gå sönder i väskan eller bli borttappat!! Skulle inte bli förvånad om jag måste gå dit igen och fixa ett nytt...
Något som är nämnvärt är att dom var snabba, efter 15 min hade jag fått min lilla papperslapp :)




Sedan gjorde jag något som jag väntat på i 20 år och 2 dagar, jag gick på systemet! Som stöd hade jag med mig Mario, som visste vart allt fanns på det systemet vi var inne på, trots det var han inte mycket till hjälp!

Bästa jobbet <3

Kategori: Allmänt

Hur mycket känslor kan man ha för människor man känt i mindre än 1 år?
Idag är det exakt 10 månader sedan jag började jobba som elevassistent. Den 13 augusti 2012 var det en nervös tjej som nyss tagit studenten som kom till Stålhamraskolan för sin första arbetsdag!
Jag var osäker på mig själv och visste inte vad som förväntades av mig på min första riktiga arbetsplats... Jag fick träffa eleven jag skulle jobba med, hen visade sig vara ett charmtroll (för det mesta) Jag är imponerad över framstegen som hen har gjort under det här året i skolan! Tänker jag tbx på hur det var när jag började i augusti och först träffade charmtrollet så tänkte jag: Det här kommer inte funka, jag har inte samma tålamod och kunskap som dom andra assistenterna har. Tålamodet var det bara att skaffa över en natt för att kunna göra mitt jobb, kunskap är något jag fått allt eftersom och det måste jag tacka mina kollegor för! Jag har tittat mycket på hur andra gör, frågat MASSOR, använt det vett jag har och försökt få ihop det till något som funkar för mig!




När man jobbar så nära någon under så lång tid så blir det jobbigt att säga hej då, känns som att charmtrollet blivit ett extra småsyskon man måste ha koll på!





Extra jobbigt har det vart att säga hejdå till alla kollegor som jobbar på särskolan! Vissa har jag jobbat mer med och andra mindre med. Gemensamt för alla är att dom är öppna, förstående och possitiva vilket har gjort att jag trivts oerhört bra!
När man jobbar tillsammans så tätt som vi gör så har det blivit naturligt för mig att dela med mig av mig själv, mår jag dåligt pga något som hänt kanske bland vänner eller familj så gör det att jag har en sämre dag på jobbet för att jag inte kan ha 100 % fokus på det jag behöver.




Därför känns det jobbigt att jag själv VALT att lämna mitt jobb, när jag vill ha kvar mina kollegor och eleverna.




Samtidigt ångrar jag inte för en sekund att jag tagit beslutet att åka iväg som voluntär till Kenya! Det är något jag velat så länge och hade det inte vart för en viss fröken Persson som fick mig att bli ordförande i Vi Unga Stockholm hade jag nog i
aldrig börjat på Stålhamra (Så tack Lovisa för att du fick mig att stanna ett år!)


Jag hade inte kunnat få en bättre start i arbetslivet, ni har lagt ribban högt inför kommande jobb!


Idag är det min älskade systers dag!

Kategori: Allmänt

Gör för tillfället ingenting som har med resan att göra...
Har två saker jag måste ta tag i innan jag och Ida åker till Grekland och det är att söka visum och kolla upp min försäkring och antagligen ändra den!






Har hunnit träffa dom här söta filurerna idag (:

Veckan som gått

Kategori: Allmänt

I tisdags började veckan som jag sett framemot, veckan då vila inte existerade!
Jag har vart på två vänner studentmottagningar, festat halva natten med en nybliven student, svettats i en park med Elin, haft 20 års fäzt med Simon, vart på 40 års partaj i skogen med mina kollegor, haft en del släktningar på fika, vart på upptäcksfärd i skogen, sovit för lite, umgåts desto mer med mina vänner och det är helt klart värt att offra några timmars sömn för att få må så bra som jag gör just nu!
 
 
 
Kollegor, två lyckliga födelsedagsfirare, glass i solen med Elin, Sofies student och Mario i en snygg jeansjacka
 
En närmare titt på några av alla underbara kollegor jag har!
 
 
 
Söta sysslingen som mer än gärna poasar framför kameran
 
 
Några människor jag tycker mycket om
 
 
 
 
Tårta <3
 
 
 
 Om en vecka vid den här tiden är jag och Ida på ett plan till Rhodos, det är en välbehövlig resa!
 

Livet

Kategori:



Njuter till fullo av dagarna som är kvar tills jag åker!