bilderurmittliv.blogg.se

Pictures from my life.

It's up to you

Kategori: Allmänt

Har träffat grabbarna & Co varje dag sen jag kom hem från jobbet.
Väldans trevligt att hänga med mina favorit idioter, plus i kanten att Simon är hemma från London en kortis!

Fick även spontanbesök igår kväll/natt av en vän som jag inte träffar så ofta men när vi väl ses så är det trevligt, som igår! 
Efter att inte ha setts på ca 1 år så finns det massor att prata om och vi promenerade runt Tullinge i 2 timmar!


Har självklart hunnit äta massor av glass  nu när det är så varmt!

Lycka

Kategori: Allmänt



Jag saknar alla underbara barn som fick mig att gå till min voluntärplats varje morgon med ett stort leende oavsett om det var monsieur regn eller strålande sol och 35 grader, och varje dag gick jag hem med ett ännu större leende!
Fylld med förväntningar om vad som skulle hända nästa dag 

2 år senare blev den verklig!

Kategori: Allmänt

För att symbolisera mig som människa, att jag växer, grenar ut i olika intressen, har vissa saker som faller bort medans det tillkommer nya varje år, att jag har mina rötter, min familj, släkt och vänner som finns där och bildar den stam som gör att jag har blivit den jag är idag! 



Med försiktiga steg

Kategori: Allmänt


Så var dagen här, dagen då UD avråder från resor till Lamu. Ön som alltid varit säker och undantaget vid somaliska gränsen, men inte längre. 
Vilket gör mig ännu säkrare på att jag fattade rätt beslut när jag valde att inte åka tillbaka nu, men som gör att läget är allt mer osäkert och att jag bara vill ta hit alla människor jag har träffat! Jag vill att dom ska känna sig trygga och slippa oroa sig för vad som komma skall!

Hakuna matata

Kategori: Allmänt




Har hängt med mitt fadder barn i dagarna två. Hon är klok och säger dom mest fantastiska saker och får en att glömma bort alla bekymmer!



Myspys

Under ytan

Kategori: Allmänt


Det finns så mycket som gömmer sig där under ytan, allt det jobbiga som trycks bort i en värld av förväntningar men som kommer upp igen när du är själv!


Jag har avbokat resan jag skulle gjort om 7 dagar, resan jag sett framemot redan innan jag ens lämnat landet som fångade mig!
Det gör ont i hela hjärtat!
Men med bra kollegor och vänner omkring mig så försöker jag ta en dag i taget!


Glassigt

Kategori: Allmänt

Idag kom jag på mig själv med att vara glD och nöjd med det mesta, gick från busshållplatsen med ett leende, ett leende som hatar stannat kvar hela kvällen utan "anledning". Ska man behöva ha en anledning till att må bra, känna att det som bekymrar en löser sig förr eller senare!




Kanske är jag glad förr att jag har fått äta massor med god och exklusiv glass i flera dar som mitt humör är på topp, inte vet jag?!
Jag ska fortsätta med det som gör mig lycklig, just nu är det sova!

Smile

Kategori: Allmänt


Möta alla du ser med ett leende så kommer du oxå mötas med ett

Always look on the bright side

Kategori: Allmänt




Över en mängd glass, massa gulliga butiker och en fin utsikt så är det ganska lätt att bli vänner!