bilderurmittliv.blogg.se

Pictures from my life.

Hiking

Kategori: Allmänt

Det har varit en lång dag idag! 
Vi började med att åka för att kolla på ett vattenfall som vi hade läst om i våra guideböcker. Där stod det att det var ca 1 mile (1.6 km) att gå i lätt terräng till vattenfallet. Det klarar vi av med varsit barn på magen tänkte vi och åkte dit! 



När vi har börjat gå så ser vi en skylt som säger att det är 2 Miles (3.2 km) till vattenfallet... 
Vi fortsätter och tänker att det kan vara bra träning för oss. Tills vi upptäcker att det där med lätt terräng är en definitionsfråga, för plötsligt går det bara uppför med rejäla stigningar som på sina håll är väldigt smala! 

Ungefär här tänker vi att vi kanske ska vända om, när någon säger att det bara är 15 minuter kvar att gå (vi hade gått i ca 40 min) så vi fortsatte sista vägen oxå! 
Och det var det värt! Vacker vattenfall och så många ställen att svalka sig på, hade vi inte haft tre barn hade vi definitivt hoppat i!



Selfiesticken var självklart med!
Något annat som däremot inte var med var vattenflaska eftersom vi trodde att vi bara skulle gå i 40 min :(


Selfie med Cormac, missade tydligen själva vattenfallet...


När vi väl kom tbx hem så var alla trötta och hungriga, så vi tänkte gå ut och äta lunch när vi kollar på klockan och ser att den är 16.10, vi ska vara på bröllop kl 17.30!!! Med panik börjar vi mata barn, duscha, byta om, diska, packa (behövs lite packning när 3 småbarn ska på fest) men vi hann!! Snacka om teamwork! 

Bröllopet får ni bilder ifrån imorgon!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: